Výrobci a prodejci vířivek

Jací jsou čeští výrobci a prodejci vířivek? V čem se liší? Na trhu najdeme velké množství prodejců vířivek, kteří prodávají vířivky různých značek. Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Než si vyberete toho správného dodavatele vířivé vany, určitě si zjistíte kde je nejlépe si vířivku vyzkoušet, kde se zajít podívat do showroomu vířivých van a až poté zhodnotit, který výrobce resp. prodejce je pro vás ten pravý.

V tomto velmi krátkém článku několika pár slovy zhodnotíme resp. shrneme ty nejvýznamnější výrobce nebo prodejce vířivých van působících v České republice.

Vířivky HANSCRAFT

Český výrobce vířivých van. Vlastní materiály, vlastní vývoj a vlastní typy vířivek. Od firmy můžete čekat kompletní servis, dodávku a vše na míru. Vířivky Hanscraft patří mezi ty špičkové, tak jako Villeroy & Boch.

Vířivky USSPA

Firma USSPA je prvním českým výrobcem akrylátových vířivek. Výhodu tohoto výrobce oproti konkurenci je designové provedení vířivek.

Vířivky IDOL SPAS

Dalším výrobcem vířivek je společnosti Idol Spas. Výroba je postavená na součástkách od zavedených celosvětových značek, tyto vířivky jsou pohodlné a mají jednoduché ovládání.

Vířivky Intex

Dalším výrobcem vířivek, tentokráte nafukovacích vířivek je firma Intex. Zabývá se především výrobou mobilní, nafukovacích, vířivek.

Vířivky Caldera Spa

Vířivky CalderaSpa jsou americké vířivky s dlouhou a úspěšnou tradicí, jejich vlastnostmi je naprosté pohodlí, dokonalá funkce a jedinečný styl.

Vířivky IQue

Luxusní venkovní vířivky švédského výrobce IQue nabízí dlouholetou tradici a smysl pro detail typický pro severské země. V nabídce jsou venkovní vířivky pro 2-3 osoby, ale i velké rodinné vířivky až pro 5 osob.Tyto vířivky přináší maximální výbavu, komfort a kvalitu, která uspokojí i nejnáročnější uživatele.

Vířivky Villeroy & Boch

Vířivky německého výrobce Villeroy Boch vynikají svým designem a svojí jedinečnou technologií, kterou nenajdeme u žádného jiného výrobce. Jedná se o technologii JetPaks. Díky technologii JetPaks, což jsou speciální vyměnitelné masážní panely, je ve vířivkách Villeroy Boch o 90 % potrubí méně než u vířivek ostatních výrobců. U Jet Paks systému není nutná konstrukce dlouhých přívodních trubek, větvení a dělících ventilů a tím se minimalizuje tření uvnitř trubek. Jedna trubka je přivedena k systému JetPak.


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Vířivky Villeroy & Boch  jsou energeticky nejúspornější vířivky na trhu. Tyto vířivky jsou izolovány systémem "EnergySave", který zabráňuje úniku tepla. Také technologie JetPak recykluje teplo uvnitř lázně, protože veškeré instalatérské potrubí je ponořeno do teplé vody. Vířivky Villeroy & Boch  Vám ušetří více peněz oproti ostatním vířivkám, které jsou na trhu.

 



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */