Vířivky Premium Line

Vířivky Premium Line od Villeroy & Boch

Vířivky řady Premium Line (A-series) nabízí vše bez kompromisů a na maximum. U těchto vířivek nalezneme speciálně měkčené podhlavníky, vysoké krční polštáře poskytují příjemný odpočinek. Vířivky této řady nabízejí externí LED osvětlení a programovatelný ovladač vířivky. Jedná se o energeticky nejúspornější vířivky na světě. Důkazem je test spotřeby energie Premium Line vířivky, kde California Energy Commission (CEC) vyhodnotila Villeroy&Boch vířivky jako energeticky nejúspornější vířivky na trhu.

Vířivka pro 6 osob

Největší vířivka A8L řady Premium Line je prostorná vířivka pro šest osob s různými konfiguracemi sedadel, které zahrnují pohodlné komfortní tvarované lehátko a luxusní relaxační rohové sezení, výběr 6 unikátních JetPaks.

Vyberte si svou vířivku a užívejte si zaslouženou relaxaci sami nebo společně s přáteli a rodinou. Všechny trysky u vířivek Premium Line tvoří celkový relaxační zážitek.


Vyberte si svou vířivku z řady Premium Line od  Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Vířivka střední velikosti A7L nabízí perfektní kombinaci masáže s několika nejpohodlnějšími místy. S pěti JetPaks si může každý vychutnat celou řadu jedinečných uklidňujících hydromasáží.

Vířivky Premium Line obsahují také "pevná" masážní místa, která zahrnují lehátka s masáží kyčelních kloubů, zadní části těla a chodidel, ramen, zápěstí, hýždí nebo třeba lýtek.

Luxusní vířivky

Tišší provoz vířivky a méně vibrací

Vířivky Premium Line mají stejně jako řada Comfort uzavřená ABS podlaha (Enduro Base), která  přináší znatelně tišší provoz a snížení vibrací vířivky. Rámová konstrukce Endura Beam zajišťuje její  nadprůměrnou pevnost a trvanlivost.  Vnější konstrukce z materiálu EnduraWood odolává povětrnostním vlivům a chrání konstrukci před UV zářením.

V našich vířivkách Premium Line můžete také poslouchat hudbu a připojit přes Bluetooth nebo USB váš MP3 přehrávač nebo smartphone. Pro vaše větší pohodlí  můžete nyní ovládat a upravovat nastavení vířivek s použitím iPhone nebo aplikace iPad


Vyberte si svou vířivku z řady Premium Line od  Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */