Technologická vyspělost Villeroy & Boch vířivek

Vířivky od německé značky Villeroy & Boch jsou vždy zárukou kvality. Společnost Villeroy & Boch patří k nejlepším výrobcům vířivek a saun na celosvětovém trhu. Výrobky Villeroy & Boch jsou spojeny s kvalitou, luxusním provedením a nadčasovostí.

Produktové řady vířivek

Každá varianta vířivky Villeroy & Boch je nabízena v několika produktových řadách. Produktové řady se od sebe vzájemně liší počtem hydromasážních panelů, které se nazývají JetPaks. Tyto hydromasážní panely  si může zákazník vyměňovat dle vlastního uvážení.

V každém JetPaks  panelu se nachází jiné druhy masáží a panely ve vířivkách Villeroy & Boch  je možné měnit libovolně pomocí click systému tam, kde chcete sedět. JetPaks  systém dovoluje  nastavit několika lidem najednou jejich individuální masážní zážitek dle jejich výběru. Žádná jiná vířívá vana nenabízí takové množství masáží. Každou vířivku Villeroy & Boch je možné  nakonfigurovat dle přání zákazníka. 


Vyberte si technologickou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Energeticky nejúspornější vířivky jsou od Villeroy & Boch

Vířivka Villeroy úsporná

Vířivky Villeroy & Boch  jsou energeticky  nejúspornější vířivky na trhu. Vířivka je izolována díky systému "EnergySave" a ten napomáhá co nejvíce zabránit úniku tepla. S JetPaks technologií je teplo recyklováno uvnitř lázně, protože veškeré instalatérské potrubí zůstává  ponořeno v  teplé vodě.  S vířivkami Villeroy & Boch  ušetříte více peněz ve srovnání s ostatními  vířivkami na trhu. 

 

O 90% méně potrubí

Ve vířivkách Villeroy & Boch  je o 90 % méně potrubí než u ostatních výrobců. To je umožněno právě díky JetPaks  systému, protože není nutná konstrukce dlouhých přívodních trubek, větvení a dělících ventilů, což minimalizuje tření uvnitř trubek. Jediná jedna trubka je přivedena k systému JetPak. Trysky jsou mnohem výkonnější a mohou i při plném výkonu pracovat současně. Riziko úniku vody a vzduchu je tudíž sníženo na minimum. Díky vedení trubek převážně teplou vodou v lázni je dosaženo minimální tepelné ztráty.

Díky unikátnímu trojitému filtračnímu systému WellString je voda ve vířivce stále křišťálově čistá. Funguje tak, že je  přefiltrován celý objem vířivky až 8x za hodinu, filtruje se přes dva kartušové filtry s koloidním stříbrem. Tyto filtry okysličují a desinfikují vodu.

 

Velmi pevná konstrukce vířivky


Proč a jak jsou vířivky Villeroy & Boch výjimečné

Technologický vyspělost a výjimečnost vířivek


Pevná plastová nosná konstrukce spojuje základnu, skořepinu a opláštění vířivky. Celková pevnost konstrukce je posílena přidáním desky z kvalitního materiálu XPS pod každou sedací plochu.  Akrylátová skořepina vířivky zajišťuje díky třívrstevnému složení dlouhou životnost, stabilitu a velkou pevnost.



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */