Proč mít vlastní vířivku?

Věděli jste že 70% stresu pochází z práce? A to, že 75% stresu je aktivováno kvůli penězům? Máte povědomí o tom, že vířivky dokáží odbourávat stres a také podkožní tuk? To a mnohem více se dozvíte v následujícím článku věnovaném historii vířivých van a pozitivním účinkům vířivek.

Využívání vířivky v průběhu historie

Staří Egypťané používali horké koupele s přídavkem květin nebo bylin k léčbě nejrůznějších onemocnění. Řekové věřili, že terapie ve vířivce je zásadní pro udržení zdravého života. V Indii byla terapie vodou základní přísadou pro správnou pohodu. Využívali léčbu, zahrnující inhalaci páry pro zlepšení funkce dýchacích cest. Římané se proslavili jejich horkými vířivými koupelemi a dali název římským lázním. Římské lázně jsou typické svojí architekturou, která obklopuje celé prostory využití vody pro wellness. Římské lázně jsou vyhřívané bazény, které jsou ve spojení s párou velmi pozitivně působící na lidský organismus.


Japonci a Němci využívali přírodní horké prameny pro hydroterapii ve snaze podpořit léčebné metody, ale také ke zkrášlení a zpomalení známek stárnutí. Ve Spojených státech amerických se začaly vířivky používat kolem roku 1940 podle vzoru japonských vířivek, ofuro. Sedm bratrů, kteří se jmenovali Jacuzzi, tak emigrovali do USA a na začátku 20. století, ve 40. letech vyrobili první hydroterapeutické čerpadlo. Skelná vlákna na výrobu vířivek byla použita v 70. letech, ale později byla vyměněna za akrylové vany, které se používají dodnes jako jedny z nejkvalitnějších vířivek. Takovéto vířivky vysoké kvality nabízí také značka Villeroy & Boch.

Vířivky najdete v našem katalogu lze zabudovat

Výhody používání vířivky aneb proč mít vlastní vířivou vanu

Proč chtít vlastní vířivku

Vířivka odstraňuje stres a uvolňuje svalstvo.

Věděli jste že:

- 43% dospělých osob trpí zdravotními problémy vyvolané stresem
- 70% stresu pochází z práce
- 58% stresu pochází ze vztahů
- 57 % stresu je kvůli rodinným poměrům
- 32% stresu pochází ze strachu o vlastní bezpečí
- 53% stresu je ze strachu z osobních zdravotních problémů
- 75% stresu je kvůli penězům

Vířivky odstraňující stres a uvolňující svalstvo, prokrvující krevní oběh naleznete např. zde: Rodinné vířivky Villeroy & Boch

 

Vířivka pomáhá proti zhroucení

Relax ve vířivce pomáhá proti zhroucení!

- zlepšuje mentální stav pomocí relaxace a vyčištění a osvěžení mysli
- podporuje volný průtok endorfinů
- díky teplu, které je ve vířivce, dochází ke zvýšení metabolismu a také pomáhá tělu, aby více spalovalo tuky
- urychluje přirozené léčebné procesy
- snižuje bolesti kloubů a snižuje zátěž celého těla
- podporuje léčebné účinky cvičení a menší zátěží pro srdce
- zlepšuje krevní tlak díky rozšíření krevních cév
- zlepšuje problémy s nespavostí, budete snadněji a rychleji usínat

Vířivky se schopností pomoci při spalování tuků a podpoře léčebných účinků naleznete zde: Rodinné vířivky Villeroy & Boch

 

 

 

 

Pozitivní účinky Vířivek

Jaké další pozitivní účinky Vám poskytne vířivka?

1. TEPLO - zlepšení krevní cirkulace a rychlosti obnovy poškozených tkání
2. LÉČBA - snížení bolestí a napětí v kloubech a páteři a celkově ve všech svalech těla.
3. MASÁŽ - uvolnění svalových tonů a tlaků, odstranění stresu jak psychického tak fyzického (svalový stres)

Vlastnit vířivku nebo chodit do wellness?

Bylo dokázáno, že u osob, které pravidelně využívají relaxace ve vířivce, se všechny aspekty od psychického stresu, přes ten fyzický až po různá onemocnění kloubů a svalů, vždy jejich stav zlepšil. Je proto mnohem lepší vlastnit vířivku s těmito účinky než "pravidelně" docházet do wellness centra, kde nedosáhnete takové relaxace jako v případě pohodlí a bezpečí domova.

Bezpečí a hygiena?

Zatímco při návštěvě wellness centra nemáte jistotu, že ve vířivce budete sami a budete si ji tak moci v pohodlí užít nemáte také 100% jistotu v jakém stavu vířivka je. Zda jsou filtry čisté a jakou chemii vlastník wellness používá. U vířivky, kterou budete mít na vlastní zahradě nebo v interiéru vždy víte jakou chemii přidáváte, víte stav filtrace i ohřevu. Vlastnit vířivku má jednoduše řečeno samá pozitiva.

Jakou vířivku doporučit?

Villeroy & Boch je specialista na vířivky s unikátní technologií JetPaks (vyměnitelné trysky) a díky této technologii se jednoduše a snadno zbavíte fyzického i psychického stresu. Tyto vířivky vám také pomohou spalovat podkožní tuk a zlepší krevní oběh.

Villeroy & Boch plně uspokojí Vaše požadavky a předčí vaše očekávání. Villeroy & Boch je inovativní společnost, která nastartovala moderní vířivkový průmysl.

 

 

 

Speciální výhody vířivek Villeroy & Boch

Jestliže chcete znát další výhody vířivek Villeroy & Boch jako jsou detaily o patentované technologii JetPaks, vědět informace o tom, že tyto vířivky mají o 90% méně potrubí než ostatní vířivé vany, mají silnější a výkonější trysky pro ještě lepší masáž svalstva, atd., měli byste navštívit stránku VÝJIMEČNOST VÍŘIVEK Villeroy & Boch

 

Vířivky najdete v našem katalogu lze zabudovat 


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */