Pro koho je vhodná vířivka Villeroy & Boch?

Vířivky od společnosti Villeroy & Boch patří na trhu mezi jedny z nejlepších vířivek, které si můžete vybrat. Čím jsou tak výjimečné?

Unikátní technologie vířivek

Vířivky Villeroy & Boch mají unikátní moderní technologii, díky které Vám ušetří nemalé peníze. Obsahují až o 90% méně potrubí a proto jsou mnohem úspornější. Nedochází u nich ke zbytečnému úniku tepla a vody a následnému opakovanému ohřevu vody. Díky tomu zajišťují větší výkon a menší tepelné ztráty a tím úsporu nákladů.

Kvalitní konstrukce vířivek Villeroy & Boch

Naše vířivky se vyznačují také velmi nízkou spotřebou díky speciálnímu zateplení. Zateplení vířivky je umístěno ve velmi lehké, ale zato pevné konstrukci. Konstrukce je vyrobená z kvalitního laminátu americké výroby, takže se nemusíte obávat jejího poškození a poškrábání. Díky této lehké konstrukci se naše vířivky hodí jak do interiéru, tak do exteriéru, na zahradu. Je možné si je nechat zapustit i do terasy.

Různé druhy vířivek

Vířivky Villeroy & Boch nabízíme ve více než 20 typech. Můžete si vybrat mezi menší vířivkou například pro 2-3 osoby, ale také nabízíme vířivky velké, ve kterých si může vodní masáže užívat najednou třeba až 8 osob. Vířivky nabízíme kulaté, obdélníkové nebo čtvercové. Vířivky dodáváme jak pro rodiny, takové, které jsou vhodné pro využití s dětmi, ale i vířivky pro komerční prostory.


Vyberte si vířivku Villeroy & Boch, který vám sedne.

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


JetPaks systém vířivky

Díky systému Jet Paks, které naše vířivky Villeroy & Boch obsahují, si při koupi nemusíte dělat velkou starost s výběrem masážních trysek. Tento speciální systém vyměnitelných panelů s vířivými tryskami, které si můžete kdykoliv jednoduše dokoupit, Vám umožňuje mnohem více možností pro Vaše masáže. V jedné vířivé vaně tak můžete mít mnoho druhů masáže, podle toho, kterou část těla si chcete nechat zrovna namasírovat. Tyto panely jednoduše vyměníte a tím si rozšiřujete možnosti vířivky. V současné době je možné vybírat z 16 druhů masážních JetPaks panelů.

Osvětlení vířivky

Naše vířivky mohou mít vnitřní i vnější LED osvětlení, takže si při masáži můžete sami zvolit, jaké osvětlení budete zrovna chtít.

Máte dotazy k vířivým vanám Villeroy & Boch?

Vířivky Villeroy & Boch mají velmi jednoduché ovládání, takže jejich obsluhu zvládne opravdu každý. Při instalaci vířivky Vám náš technik všechno vysvětlí a ukáže a vy si pak už jen můžete užívat zasloužené relaxace.

Pokud stále váháte s výběrem té správné vířivky pro Vás, neváhejte a kontaktujte nás na www.spa-virivky.cz a naši kvalifikovaní odborníci Vám rádi poradí a zodpoví veškeré Vaše dotazy. 

 

Přehled vířivek Villeroy & Boch

Luxusní výřivky

 



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */