Nákup vířivky a dovoz do zahraničí

Uvažujete o tom, že byste si pořídili vířivku? Vířivku oceníte nejen v horkých letních dnech, kdy se v ní můžete "vykoupat" a odpočinout si, ale také během podzimních a zimních večerů a dnů, kdy se můžete jít do vířivky nejen zrelaxovat, ale také se zahřát.

Naše společnost Eurowellness je výhradním prodejcem vířivek Villeroy & Boch pro Českou republiku. Když si koupíte u nás vířivku, dovezeme Vám ji na místo určení. Součástí našeho prodeje je i zajištění a instalace vířivky v jiném státu než Česká republika. Samozřejmostí je i další servis vířivky a jakékoli poradenství.

Vířivky Villeroy & Boch instalujeme v rámci ceny (ZDARMA) kdekoliv po České republice. Vířivku umístíme na terasu, na zahradu i do interiéru.

Dovoz mimo Českou republiku

Ale umíme i víc. Pokud budete chtít instalovat vířivku i mimo Českou republiku, není to pro nás problém. Zajistíme Vám dopravu Vaší nové vířivky kamkoliv - dopravíme vaši zakoupenou vanu například do Chorvatska, Itálie, Francie, Německa nebo Polska. Pokud máte nějaký letní, prázdninový, domek v Chorvatsku a chtěli byste dopravit vířivku tam, abyste si mohli užívat relax, stačí nás kontaktovat, domluvit se na podmínkách a vířivku dopravíme bez problémů třeba do Dubrovníku :-).


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Chtějí Vaši přátelé v Itálii novou vířivku značky Villeroy & Boch? Stačí říct! Doprava a instalace nové vířivky v Itálii není žádný problém. Domluvíme se a vířivku přivezeme a nainstalujeme a Vaši přátelé si budou moci užívat!

Zkrátka máme zkušenosti s dopravou kamkoliv po Evropě. Doprava vířivky do Španělska, Francie nebo jenom "k sousedům" na Slovensko nebo do Německa? Zařídíme. Vy si vířivku u nás jenom vyberete, domluvíte podmínky a my ji dopravíme kamkoliv bude potřeba.

Všude po Evropě
Dovoz vířivky do Itálie, Francie, Rakouska, Německa, Polska i jinam

Máme dlouholeté zkušenosti s dopravou a zařízením veškerých dokumentů pro převoz vířivky na místo určení, kamkoliv po Evropě a zajistíme Vám komplexní služby. Všechny naše služby spojené s dopravou a instalací vířivky v Evropě jsou vždy šité na míru, individuální pro každého zákazníka. Vy tak nebudete mít žádnou starost, jediné, co musíte zařídit je, že si vyberete svoji vířivku. Ostatní je na nás. Jsme si vědomi, že náš zákazník očekává ten nejlepší servis - to znamená, že naše služby jsou rychlé a kvalitní. Naše logistické služby zajistí dopravu do Chorvatska, Polska, na Slovensko, do Rakouska, Německa, Itálie, Francie, Španělska, kamkoliv to bude třeba. Nebudete mít s dopravou žádné starosti, budete se jen těšit, až Vaše nová vířivka přijede na místo a vy si v ní budete moci začít užívat příjemné chvíle s přáteli a rodinou.


Máteli dotaz na dovoz vířivky do zahraničí,
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */