Kaštanová Brno Showroom

Chcete si koupit novou vířivku a rádi byste se poradili s odborníky a případně vířivku viděli "na živo" a vyzkoušeli její možnosti? Naše společnost Eurowellness, která se zabývá prodejem a poradenstvím v oblasti vířivek, wellness a saun, nyní nově otevřela další showroom. Můžete se přijít k nám do Centra hrubé výstavby v Brně podívat, poradit se, načerpat inspiraci.

Centrum Kaštanová

Centrum bydlení a designu najdete na adrese Kaštanová 125A v Brně Tuřanech. Můžete se těšit na zcela unikátní centrum, kde jsou vystaveny nejen výrobky Villeroy & Boch (vířivky), ale také spousty jiných výrobků do domácnosti a do domu od jiných výrobců.

Do předváděcího Centra hrubé výstavby se můžete přijít inspirovat. Uvidíte zde vířivky, které jsou vhodné pro umístění do rodinných domů, na terasy, do interiérů ale i vířivky, které se hodí do komerčních wellness center. Naše nabídka zahrnuje také  wellness vybavení a jsme i prodejcem a poradcem v oblasti saun.

V Centru Kaštanová - Brno na Vás čeká náš odborný tým, který je připravený Vám poradit s výběrem té nejvhodnější vířivky.

Kaštanová

Centrum bydlení a designu
Kaštanová 515/125a
620 00 Brno - Tuřany

 

KONTAKT a FOTOGALERIE CENTRUM KAŠTANOVÁ BRNO - Vířivky Villeroy & Boch


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Co v Centru Kaštanová najdete?

Jako výhradní prodejce a dodavatel vířivek Villeroy & Boch máme tyto vířivky vystavené a vy se můžete sami přijít přesvědčit do Centra výstavby a designu Kaštanová o jejich kvalitě. Můžete si vyzkoušet sílu masážních trysek, podívat se, jak vypadá technologie JetPaks, která je jednou z velkých předností vířivek Villeroy & Boch a můžete si samozřejmě vyzkoušet výměnu těchto JetPaks panelů. Uvidíte, proč jsou vířivky Villeroy & Boch špičkou v oblasti vířivek. Sami se můžete podívat, přesvědčit, vyzkoušet.

Naši poradci Vám v Centru Kaštanová v Brně pomohou s výběrem té nejvhodnější vířivky pro Váš dům, ale také Vám nabídnou další příslušenství, které je vhodné pro správnou a bezproblémovou funkci, údržbu a dlouhou životnost vířivek.

Návštěva centra bydlení a designu

Pokud chcete navštívit náš showroom, jsme Vám plně k dispozici. Nevyhovují Vám naše otevírací doba? Vůbec nevadí, kontaktujte nás na našem telefonním čísle a domluvíme se na schůzce i mimo naši otevírací dobu. Návštěva a prohlídka našeho showroomu Eurowellness v Centru Kaštanová je možná téměř kdykoliv, včetně víkendů. Jsme tu pro Vás a chceme, abyste byli maximálně spokojení a přizpůsobíme se Vašim možnostem.

 

KONTAKT a FOTOGALERIE CENTRUM KAŠTANOVÁ BRNO - Vířivky Villeroy & Boch



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */