Realizace vířivek na zahradu

Představa, jak po náročném dni přijdeme domů a tam na nás čeká na zahradě vířivka, ve které zapomeneme na veškeré problémy, zrelaxujeme se,  načerpáme novou energii a strávíme příjemné chvíle se svými blízkými... Líbí se vám tato představa?  Potom jsme tu pro vás, nabízíme vám realizaci výstavby vířivky na vaši zahradu.

Venkovní vířivka u domu i na zahradě

Vířivka na zahradě má ohromné terapeutické účinky. Pokud trpíme na bolesti zad, kloubů, hlavy nebo máme problémy s krevním oběhem, vířivá vana dokáže takové problémy postupně odstraňovat. Díky používání vířivky lze dosáhnout lepšího spánku, odbourání stresu, artritidy nebo snížení váhy a zbavení se celulitidy.

V naší nabídce naleznete nejrůznější tvary a velikosti venkovních vířivek, modely pro sportovní i relaxační masáž. Venkovní zahradní vířivky se vyrábějí z různých materiálů, vždy je důležité, aby byla vířivka co nejvíce stabilní a odolná, proto se na vnější obal nejvíce doporučuje cedrové dřevo nebo jiné vysoce odolné materiály. Dalšími materiály mohou být kov, porcelán nebo plast, který se ovšem moc nedoporučuje. Vnitřek venkovní vířivky bývá z vysoce odolného akrylového materiálu.

Venkovní vířivka - vířivka na zahradu

Pro realizaci venkovní vířivky je jednou z možností nechat si vířivku zabudovat do země, další možností je nadzemní umístnění. Zapuštěná vířivá vana má výhodu stability a lepšího přístupu, naopak nadzemní je mobilní a může se měnit místo jejího umístění.


Vyberte si venkovní vířivku od Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Venkovní vířivka

Venkovní vířivky mohou být zabudovány do přesného rozměru v zemi, který je jen o 1,5 cm větší než je rozměr vířivky. Kolem vířivky provedeme zakrytování např. terasovými prkny (dle vašich požadavků). Jako servisní místo je ponecháno pouze jedno místo, kde jsou umístěny veškeré technologie vířivky.

Jakoukoliv realizaci venkovní vířivky provádíme dle vašich požadavků a přání. 



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */