Villeroy & Boch

Kdo je Villeroy & Boch?

Počátky firmy Villeroy & Boch vznikly již v roce 1748 v srdci Evropy, ve vesničce Audun le Tiche, kdy byla založena firma Boch. Firmu založil keramik Francoise Boch, který měl vynikající obchodní talent. Už od počátků má firma jedinečnou kulturu – Villeroy & Boch a je proslulá svojí tradicí, pravostí a kvalitou. Nástupcem Francoise je Pierre Joseph Boch, který proslavil firmu vlastní recepturou kalcitové keramiky. V roce 1836 se spojili se svým dosavadním konkurentem Villeroyem a vytvořili firmu Villeroy & Boch. Firma využívala nejmodernější technologie a měla velmi kreativní potenciál. Za dalších 5 let po vzniku tohoto svazku založila firma i vlastní sklárnu.

Firma spolupracovala a spolupracuje s proslulými výtvarníky a brzy měla své průmyslové výrobní postupy. Ze svých tradic neustupuje firma ani dnes.

Firma má velmi stylové výrobky s neotřelým designem. Výroba zahrnuje rozsáhlý sortiment - umyvadla, WC, sprchové kouty, vany, armatury i koupelnový nábytek, ale také dlažby a obklady, které jsou vhodné do koupelen, kuchyní i pro terasy a v neposlední řadě i vířivky.

Jméno Villeroy & Boch představuje příslib. Příslib výrobků, které dávají záruku vynikající kvality. Všechny výrobky splňují i v sebemenším detailu nejvyšší nároky na materiál a estetiku. V případě, že vás zajímají konkrétní výrobky z oblasti kuchyně této značky, můžeme doporučit porozhlédnout se na webových stránkách popasta.cz - Villeroy & Boch, kde naleznete nejen standardní kolekce porcélánu Villeroy & Boch, ale také dekorace, ozdoby a samozřejmě příbory a sklenice Villeroy & Boch.

Kde pořídíte vířivky Villeroy & Boch?

Společnost Eurowellnes je výhradním prodejcem luxusních SPA vířivek Villeroy & Boch pro Českou Republiku. Ať si vyberete jakoukoliv vířivku Villeroy & Boch, zajistíme ji pro Vás. Jsme také výhradním servisním centrem vířivek Villeroy & Boch.


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Čím se liší vířivky Villeroy & Boch?

Méně potrubí díky technologii JetPaks

Hlavním rysem, kterým se vyznačují vířivky Villeroy & Boch, je velmi malé množství vedení potrubí. Tím dochází k velmi malému úniku vody a vzduchu. Vířivky mají konstrukci a technologii JetPaks, která nevyžaduje žádné dlouhé vedení trubek, není nutné větvení a dělící ventily. To snižuje tření uvnitř trubek a díky tomu výkonější trysky pracující i při plném výkonu současně. Jelikož jsou tyto trubky vedeny převážně teplou vodou v lázni, dochází k minimálním tepelným ztrátám a tím i k úspornějšímu chodu vířivek Villeroy & Boch.

Technologie JetPaks je technologií výměnitelných panelů s tryskami. V jednom panelu si libovolně zvolíte typ masáže, panely můžete jednoduše měnit a dokupovat další. Tím se rozšiřuje možnost masáží ve Vaší vířivce a hlavně takto řešená vířivka má mnohem menší spotřebu a poruchovost.

Design Villeroy & Boch

Vířivky mají velmi luxusní vzhled a funkční design. Upoutají nejen svojí funkcí, ale také pohledem a budou okrasou každé zahrady nebo terasy.

Lehká a pevná konstrukce.

Vířivky  Villeroy & Boch jsou vyrobeny z kvalitního laminátu a mají velmi specificky rozmístěné nosné prvky. Trubky jsou vedeny teplou lázní, takže dochází k minimálním tepelným ztrátám.

Nejúspornější vířivky Villeroy & Boch

Vířivky společnosti Villeroy & Boch se řadí dle mnoha testů mezi nejúspornější vířivky na světě. Jejich provoz stojí velmi malé náklady, během let využívání našich vířivek zjistíte, jak moc jste při jejím pořízení  ušetřili. Je to všechno díky technologiím, které minimalizují tepelné ztráty a tím snižují náklady na další ohřev.


Máteli dotaz k vířivkám Villeroy & Boch
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */