Teuco

Vířivky TEUCO, firma která se zabývá výrobou vířivek, wellness komponentů a zařízením pro koupelny. Jedná se o italskou společnost, která vznikla v roce 1972. Firma do svých výrobků vkládá neobvyklou kreativitu, je otevřená novým nápadům a vířivky, které  vyrábí mají dokonalý design. Materiály, ze kterých jsou vířivky Teuco vyrobené jsou velmi kvalitní, ať se jedná o akrylát na skořepině nebo samotné masážní trysky a ostatní.

Teuco vyrábí vířivky pro soukromé účely i pro komerční využití. Komerční vířivky dodávala firma například pro lázeňské komplexy, wellness centra, vířivky Teuco najdeme na velkých zaoceánských lodích a jinde. Vířivky jsou ve velkých množství kulatých vířivek, ale i v netradičním tvaru osmiúhelníku. Vířivky mají také trysky, které jsou umístěné po celém obvodu vířivky a tak zajišťují vytvoření vodního víru.

Společnost Teuco bohužel zavírá svoje továrny a tak jejich vířivky nebude možné sehnat. Pokud Vás zaujala nabídka společnosti Teuco, nabízíme Vám adekvátní alternativu, kterou je výrobce vířivek Villeroy & Boch. Nahradí vířivky Villeroy & Boch vířivky Teuco?

Villeroy & Boch náhrada za vířivky TEUCO?

Vířivky od německé firmy Villeroy & Boch jsou vhodné do interiéru i exteriéru, na zahrady nebo terasy. V nabídce máme více než 20 typů vířivých van, takže si vybere opravdu každý. Vířivky mají několik výhod, které nenajdete u žádného konkurenčního výrobce.


Vyberte si vysněnou vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Méně potrubí, nižší spotřeba

Jednou z výhod je například velmi malé množství potrubí, které je ve vířivce umístěno. Vířivky Villeroy & Boch mají až o 90 % méně potrubí než vířivky ostatních výrobců. To snižuje jednak únik vody a vzduchu na minimum a také je tím zajištěn větší výkon trysek a menší tepelné ztráty. Díky tomu jsou pak i nižší náklady na ohřívání vody ve vířivce a vířivky se vyznačují velmi nízkou spotřebou energie. To oceníte, protože můžete vyžívat vířivku každý den a přitom nebudete mít vysoké náklady na její provoz.

Jet Paks systém

Dalším unikátem vířivek Villeroy & Boch je systém JetPaks. Jedná se o systém speciálních panelů nazývaných JetPaks, které jsou vyměnitelné, jednoduše se do vířivky nasadí a můžete si užívat masáže. Panely si můžete libovolně dokupovat, takže tím si zvyšujete možnosti masáží ve Vaší vířivé vaně.

Akrylát vířivek

Vířivky Villeroy & Boch jsou vyrobené z vysoce kvalitního amerického akrylátu. Skořepiny vířivek  Villeroy & Boch  z materiálu Lucite Microban, který díky  3 vrstevnému složení zajišťuje dlouhou životnost, velkou pevnost, stabilitu a hygienickou čistotu. Akrylát se časem nijak neloupe, netvoří se v něm bublinky, je stále jako nový.


Máteli dotaz na vířivky Villeroy & Boch,
kontaktujte nás | +420 774 064 741




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */