Vířivka z veletrhu za mimořádnou cenu

Jestliže právě čtete tento článek, tak se nejspíše zajímáte o pořízení vlastní vířivky, sauny nebo wellness zařízení. Ať už to bude vířivka na zahradu nebo do interiéru, můžeme a chceme vám s výběřem pomoci. Většina lidí nedá na "první dobrou", ale hledá a ověřuje informace a při nákupu se rozhoduje v drtivé většine systémem "cena/výkon".

Přijďte porovnat vířivky na veletrh ForArch

Vzhledem k tomu, že jsme oficinálním distributorem vířivek Villeroy and Boch, rádi bychom vám nabídli i naše vířivky abyste měli více možností porovnání. A k tomu samozřejmě ještě něco navíc. Mohli bychom vám vyprávět pohádky o tom jak jsou naše vířivky nejlepší a ipřesto, že nejsou nejlevnější tak svou kvalitou daleko převyšují čínské výrobky. Ale to nebudu, nejsme spisovatelé pohádekř a pohádky vyprávět neumíme. Co vám však nyní můžeme nabídnou je, abyste navštívili veletrh ForARCH 2016 v Praze ve dnech 20.9 až 24.9.2016, vyhledali stánek firmy EuroWellness s.r.o. (Pavilon 2, Stánek 9E) a o všem co zní jako pohádka se sami přesvědčili a uvěřili možnostem našich vířivých van, saun a wellness zařízení.

Je to někdy až nezkutečné jak velké mohou být rozdíly mezi vířivkami, saunami a dalším wellness vybavením. Nekupujete si přeci produkt, který za rok přestanete využívat, ale domníváme se, že chcete aby vám tyto nové relaxační prostředky sloužily co nejdéle. Vybírejte pečlivě!

Je nám to zcela jasné, proč byste měli chodit někam na výstavu jen kvůli vířivkám, platit vstup a ještě čekat v řadě u pokladny. Ale na to jsme také mysleli. Tak dobře jako se vy chcete cítit v nově plánované vířivce, tak my chceme abyste se cítili u nás na stánku a proto díky nám již nemusíte stát frontu na vstupenky a už vůbec za ně nemusíte platit. A aby to nebylo málo, tak pokud se vám naše "vířivkové pohádky" budou líbit a uznáte, že vířivky Villeroy and Boch jsou opravdu tou správnou volbou pro vás, tak nám můžete prozradit váš e-mail, který jste uvedli při registraci vstupenky a my vám ihned nabídneme mimořádnou slevu na pořízení vaši nové vířivé vany.

Co vám tedy nabízíme:

1) VSTUPENKA na ForArch 2016 ZDARMA
2) Vstupenku vytisknete a předložíte u vstupu (nemusíte na pokladnu!)
2) Vyhledáte stánek firmy EuroWellness s.r.o., "odchytnete" jednoho z našich pracovníku a sdělíte mu váš e-mail, který jste uvedli při registraci. Tím si zajistíte mimořádné přednosti.

 

Chceš tedy VSTUPENKU ZDARMA a mít možnost slevy na vířivky, sauny a wellness zařízení? PŘEJDI ZDE



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */ sKlik Bez konverze.