Swim SPA - bazén s protiproudem

Swim spa je kombinací vířivky a plaveckého bazénu. Vířivky Swim spa lze díky dokonalé tepelné izolaci využívat celoročně i pokud je instalován venku. Může být umístěn v interiéru i exteriéru, může být zcela nebo částečně zabudovaný nebo mobilní. Swim spa umožňuje stejně jako vířivky celoroční provoz bez nutnosti zastřešení. Efektivní celoroční využití zajišťuje nejen izolační systém, ale také výkonná technologie včetně rozvaděče s funkcí posilující ochranu proti zamrznutí. Zásadním prvkem izolačního systému je termokryt chránící vodní hladinu a minimalizující energetické ztráty.

Můžete si nastavit teplotu podle chuti a počasí v rozmezí od 4 - 40°C. Udržovat vodu ve swim spa v létě např. na 30 °C nestojí téměř nic, v zimě je standardní teplota venku umístěné swim spa 38 °C. Provozovat swim spa po celý rok v exteriéru je levnější a jednodušší než provozovat klasický bazén podobných rozměrů například čtyři měsíce v roce.

 

Bazény s protiproudem mají minimální nároky na údržbu a spotřebu chemie.

Typ bazénů swim spa je ve světě využíván hlavně v léčebných, rehabilitačních a sportovních zařízeních. Jedná se o skutečný masážní i plavecký bazén. Swim spa spojuje přednosti plaveckého bazénu pro všechny kategorie plavců, lze v nich nastavit intenzitu protiproudu, zároveň splňuje požadavky a výhody horké masážní lázně. Swim spa nabízí stejné možnosti jako plavecký bazén i jako masážní bazén, umožňuje, kondiční cvičení i plavání, uvolnění pomocí vodní masáže.

Swim spa je speciálně navržený akrylátový bazén, který obsahuje plaveckou část s protiproudem a dvě hluboké, anatomicky tvarované masážní sedačky vybavené stejně, jako vířivky. Díky této kombinaci můžete ve swim spa kondičně plavání, cvičit nebo se jen uvolnit a relaxovat společně s rodinou či přáteli. Akrylát je neporézní materiál, který zaručuje stálobarevnost a snadnou údržbu. Kvalitní swim spa se vyznačují dlouhou životností.

V horké vodě nejen uvolníte své tělo i duši, ale zároveň strávíte příjemné chvilky se svými blízkými, zkvalitníte si Vaše domácí prostředí, rodinou zábavu, večírky, nebo se naopak ochladíte v horkých letních dnech. Díky výkonnému protiproudu v bazénu je umožněno plavání bez otáčení, běh nebo chůze proti proudu. Protiproud je vhodný pro skvělou kondici i relaxaci a madla pro akvatická, rehabilitační  cvičení. Bazénové schody jsou osázené tryskami, které nabízí základní hydroterapii. Cvičení a plavání, zejména v teplé vodě, působí pozitivně na kardiovaskulární systém a pohybové ústrojí. Bonusem zimního koupání je také  posílení imunitního systému.


Vyberte si raději normální vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Bazény a vířivky s protiproudem

Bazény a vířivky typu Swim spa nepotřebují pro svoji instalaci moc místa ani velké stavební úpravy, Swim spa může být jednoduše usazen na betonovou desku nad terén, v tom případě bývá dodáván v opláštění, tzv. kabinetu. Možné je ale i částečné nebo plné zapuštění do země, což je nejoblíbenější způsob instalace.   

Swim spa má hloubku kolem 120 cm, proto je bezpečný i pro neplavce a menší děti. 

 

Swim spa



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */ sKlik Bez konverze.