Profesionální vířivka Jacuzzi

Jacuzzi je americký výrobce, který od roku 1974 ve Valvasone v severní Itálii vyrábí evropskou část své produkce. Firma Jacuzzi sestrojila v roce 1956 první hydromasážní zařízení na světě a v roce 1968 první moderní hydromasážní vanu. Firma Jacuzzi zkonstruovala jako první hydromasážní vanu, ze které se postupně vyvinuly minibazény. Nyní je na americkém kontinentu synonymem jakéhokoliv hydromasážního zařízení bez ohledu na značku. I v oblasti minibazénů patří firma Jacuzzi ke špičkovým výrobcům v celosvětovém měřítku.

Po celém území České i Slovenské republiky má Jacuzzi zajištěnou prodejní síť, podpora, kompletní montáž, záruční a pozáruční servis.  

Současnot a historie vířivek Jacuzzi

V současnosti je společnost Jacuzzi největší výrobce hydromasážních zařízení na světě, má výrobní závody v Severní a Jižní Americe, Indonesii a Evropě.Vířivky Jacuzzi jsou špičkou v oblasti hydromasážních zařízeních, je kopírován a napodobován ostatními.

V roce 1907 bratři Francesco, Rachele a Valeriano Jacuzzi odjeli do Ameriky. Za pár let za nimi přijeli i ostatní bratři Gelindo, Candido, Giocondo a Giuseppe. Všichni bratři Jacuzzi se usadili v Kalifornii a rozvíjeli svoji brilantní kreativitu a opravdovou vášeň pro mechaniku.

Nejprve navrhli koncepce vrtule, která se používala v americké aeronautice. Po roce 1915, kdy byla založena společnost Jacuzzi Brothers, vyvinuli celý aeroplán. V roce 1920 vznikl J-7 Reo, první jednoplošník s integrovanou kabinou vytvořený synem Rachele, realizovaným v Jacuzzi Bros. V roce 1926 vzniklo "Jet Pump", první čerpadlo na čerpání vody z nejhlubších vrstev, které se setkalo s obrovským úspěchem u amerických farmářů. Toto čerpadlo získalo zlatou medaili na Veletrhu státu Kalifornie v roce 1930.


Vyberte si komerční vířivku Jacuzzi pro svůj hotel nebo wellness

Jacuzzi vířivky


Proč jsou vířivky Jacuzzi tak výjimečné?

V roce 1956 se u Kennetha Jacuzzi, nejmenšího syna Candida projevila velmi vážná forma revmatoidní artritidy a lékaři mu doporučili sezení v hydroterapii ve specializovaných centrech, aby se zamezilo motorickým obtížím. Candido upravil ponorné čerpadlo, které se doteď používalo v zemědělství a přetvořil ho na zařízení hydroterapie, které je přenosné a je možné ho použít doma ve vaně. Je to J-300 ®, čerpadlo které vyprodukuje silný proud vody, které mají léčivé účinky hydroterapie. Toto zařízení z roku 1956 se vkládalo do vany s vodou a masáž se prováděla orientací na jednotlivé tělesné partie.  Je to první prototyp hydromasáže a okamžitě byl upraven pro komerční užití ve prospěch nemocnic, škol, soukromých domů. Hydromasáž, v principu relaxace,  znamená vědecky ověřenou terapii, využívající sloučení proudu vody se vzduchem. Právě díky principu Venturi čerpadla je výsledkem silný proud vody využívající vzduch jako jemná zrnka písku, která jsou skutečným nositelem masáže. Tím dochází k prokrvení pokožky a tím k snadnějšímu návratu žilní krve směrem k srdci. Zrychlení má za výsledek rychlejší odbourávání škodlivých látek z těla přes k tomu sloužící orgány jako játra, ledviny.

Hydromasážní vana Jacuzzi

V roce 1968 Roy Jacuzzi, člen třetí generace rodiny, vstoupil do společnosti a byl zodpovědný za divizi výzkumu. Převzal výzkum Candida a vyprojektoval vanu se systémem integrovaných hydromasážních trysek, které směšují vzduch a vodu a jsou směrovatelné. Tím vznikla. Vana se označovala "Roman bath" a byla pojmenována jako vzpomínka na velkou termální kulturu lázní starověkých Římanů. Vana Roman Bath měla okamžitý obrovský úspěch a Jacuzzi začíná nabízet na trh různé verze. Během 60. let se bratři vracejí do rodného Valvasone a v roce 1970, velmi blízko rodného domu, zakládají první evropskou výrobu hydromasážních van.

Díla vytvářená ve společnosti Jacuzzi dokážou neustále odpovídat a často i předcházet požadavkům stále náročnějších zákazníků a dnešního trhu. Rafinovaná estetika, exkluzivní design a stále více inovativní technologie jsou standardem u všech našich výrobků Jacuzzi.

Podívejte se na naši nabídku profesionálních vířivek Jacuzzi

Komercní vířivky Jacuzzi



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */ sKlik Bez konverze.