Na co si dát pozor při výběru vířivky?

Přichází zima a to je čas, kdy se budete chtít ohřát a zrelaxovat ve vířivce. Není nad to, když si po dlouhém dni zalezete do "vyhřáté" vířivky a dáte si svých 20 minut odpočinku a relaxování v příjemné, teplé, masážní vaně.

Jak vybrat správnou vířivku?

Jak ale vybrat tu správnou vířivku? Na co si musíte dát pozor? Jak nenaletět levným, nekvalitním výrobcům? Řešení této situace je navštívit naši prodejnu Eurowellness s širokým výběrem vířivek Villeroy Boch, kde vám naši proškolení zaměstnanci rádi s výběrem poradí.

V tomto článku Vám shrneme základní tipy a nápady, na co si dát pozor a nad čím se rozmýšlet.

Velikost vířivky

Jednou z prvních otázek při koupi nové vířivky je její velikost. Je velmi důležité vědět, kdo bude vířivku používat, kolik lidí se v ní bude pravidelně koupat nebo zda chceme, aby byla vířivka vhodná i pro malé děti. Podle těchto parametrů začneme s výběrem.


Vyberte si vířivku Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch


Umístění vířivky

Dalším bodem je umístěné vířivky. Správné umístění je jedním z důležitých parametrů pro její využití. Chcete vířivku, která bude trvale na jednom místě? Můžete mít i přemístitelné vířivky. Vířivky se také liší různou hmotností. To je vhodné sledovat, chcete-li umístit vířivku do míst, kde jste omezeni nosností. Zároveň je dobré sledovat, jaká je hlučnost vířivky a zda při jejím provozu vznikají vibrace.

Design vířivky

Dalším bodem, hlavně pro ženy, je design vířivky. Vhodné sladění vířivky a jejího okolí pomáhá k lepšímu pocitu relaxace a uvolnění a navozuje tu správnou atmosféru. Na trhu najdeme velkou škálu designových vířivek, liší se barevným provedení, ale také umístěním trysek a třeba rozdílnými sedáky. U vířivek Villeroy Boch nalezneme například možnost výběru "tryskového" módu JetPak, který se dá měnit a tím můžete mít větší možnosti při osazování vířivky tryskami.

Vlastnosti a příslušenství vířivky

Vířivky se liší také svými vlastnostmi a hlavně příslušenstvím. Vždy si rozmyslete, jaké funkce chcete, aby měla vaše vířivka a co už je pouze nadstandard, který pro vás nebude využitelný.


Vyberte příslušenství k vířivkám Villeroy & Boch

příslušenství k vířivce Villero & Boch


Provoz vířivky a její životnost

Je také dobré si už při koupi vířivky zjistit, kolik bude stát provoz vířivky. Provozní náklady se Vám můžou promítnou již pořizovací v ceně vířivky. Zde neplatí, že levná vířivka bude mít levnější provoz, ba naopak. Vždy je dobré si zjistit, jakou má vířivka životnost a jaké jsou její provozní náklady za měsíc. Tyto částky mohou být velmi rozdílné - například 300 - 1200 Kč za měsíc. Životnost je také velmi důležitá, neboť u některých vířivek se mohou jejím opotřebením zvyšovat náklady na elektrickou energii.

Při výběru vířivky je tedy potřeba si dopředu odpovědět na dané otázky a podle toho poté vybírat.

 

Výběř vířivek

 

 

 



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */ sKlik Bez konverze.