Zastřešení vířivky

Chcete si užívat koupání v bazénu a relaxace ve vířivce i při zhoršeném počasí a v zimě? Nejlepším řešením je si pořídit speciální zastřešení vaší vířivky. Zastřešení je perfektním řešením pro ty, kteří chtějí vířivku využívat celý rok a relaxovat i když prší nebo sněží. Díky zastřešení také ušetříte na výdajích za vytápění vody. 

Zastřešení vířivky má celou řadu výhod. Jednou z nich je prodloužení koupací sezóny od jara do podzimu bez vyšších výdajů na ohřev vody. Zastřešení zadržuje teplo, které je vytvořené slunečním zářením. Tím se snižují náklady na ohřívání vody a zabraňuje tepelným ztrátám. Zastřešení také usnadňuje údržbu vířivky.

Zastřešení vířivky můžeme mít i mobilní. To můžeme "odsunout", když ho nepotřebujeme a naopak vířivku přikrýt, když ji chceme zakrýt.

Pokud je zastřešení z polykarbonátových desky, vzniká díky němu tzv. "skleníkový efekt". Ve slunečných dnech i v oblačných dnech se vlivem rozptýlených slunečních paprsků ohřívá vzduch uvnitř zastřešení. V noci a v chladných dnech jsou díky zastřešení vířivého bazénu minimalizovány tepelné ztráty.

Nejúspornější možnost zastřešení je kombinace zastřešení s použitím termokrytu. Tím se zredukuje tepelná ztráta na absolutní minimum.

Ilustrační foto zapůjčeno od firmy ALUKOV


Vířivky vhodné na zahradu od Villeroy & Boch

Vyber si vířivku na zahradu Villeroy Boch




SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */