Vířivky X-Series

Luxusní Vířivky řady X-Series

S rostoucí poptávkou na zapojení hudby je dispozici jako volitelný doplněk pro maximální požitek z hudby připojení pomocí Bluetooth technologie. Reprodutory jsou nedílnou součástí vířivky, které zajišťují hodiny relaxace. Osvětlené trysky zaplaví vířivku překrásným světlem.

Vysoce kvalitní skelet vířivek Villeroy & Boch

Nový aerodynamický design konstrukce rámu vířivky se stejně jako všechny řady vířivek Villeroy&Boch skládá ze stabilní, podpůrné struktury s bezúdržbovou a vysoce kvalitní, proti UV záření odolné akrylové skořepiny. 

Struktura Enduro Frame kombinuje výjimečnou stabilitu vířivky s její nadprůměrnou životností. Krátké trubkové vedení zajišťuje vysokou energetickou účinnost, větší bezpečnost s ohledem na těsnost a optimální výkon.  

Vířivka na zahradu i na doma

Představte si, že přijdete domů po náročném pracovním dni. Doma Vás čeká Vaše vlastní wellness s whirlpool spa. Vířivka na zahradě je připravená k okamžitému použití, můžete jít relaxovat, dát si k tomu skleničku dobrého nápoje a nechat Vaše tělo odpočinout.  Dopřejte si luxusní relaxační zážitek ve vlastní vířivce kdykoliv u Vás na zahradě, na terase nebo doma! Relax a pohodu si budete užívat po stisknutí jediného tlačítka své vířivky.


Vířivky řady X-Series Villeroy & Boch

Vířivky řady X-series Villeroy & Boch


Vířivky Villeroy & Boch - Whirlpool Spa

Představa je to velice pěkná, proč ji tedy nerealizovat? Stačí se porozhlédnout v našem katalogu vířivek a vybrat si právě takovou vířivou vanu, která vám nejvíce vyhovuje. Preferujeme především německou kvalitu vířivých van a to značky Villeroy & Boch a jejich vířivky můžeme jen doporučit!

Tyto velmi kvalitní vířivky a whirlpool spa se speciální technologií JetPak mají NEJVĚTŠÍ tepelnou výkonnost a úsporu energie.

 

Vířivky na zahradu



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */