Vířivky Comfort Line

Plně vybavené vířivky Villeroy & Boch Comfort Line

V produktové řadě Comfort nalezneme plně vybavené vířivky pod označením R-seriesVířivky Villeroy&Boch R-series obsahují vše, co vyžaduje náročný uživatel. Comfort vířivky využívají systému JetPaks, což umožňuje zákazníkovi výběr možných masáží, popřípadě výměny JetPaks a tím obměnění vířivky. Počet JetPaks u vířivých van Comfort se liší dle typu vířivky, pohybuje se mezi 2 až 4 JetPaks, vždy je množství JetPaks nad polovinou pozic co vířivka nabízí. U vířivek Villeroy&Boch Comfort máte tedy možnost měnit masáže mezi pozicemi a doplňovat je aktualizovanými JetPaks.

Vířivá vana Villeroy&Boch R-line nabídne oproti základní řadě navíc programovatelný ovládací systém, u vířivky ojedinělý profesionální ozonátor typu CD a samozřejmě více masážních panelů. Energeticky nejúspornější jsou pouze vířivky Villeroy&Boch díky technickému řešení JetPaks a malému množství trubek, které ve vířivce vedou vodu a tím snižují náklady na ohřev vody.


Vyberte si svou vířivku série Comfort Line od Villeroy & Boch

Vířivky Comfort Line Villeroy & Boch


Vířivky Comfort májí nový inovativní vzhled s charakteristickými černobílými prvky. Vířivka se svými čistými liniemi a designem zapadne do jakýchkoli stylů dnešních moderních nábytku ale dá se kombinovat i s šedou kamennou terasou.

Úsporné vířivky Comfort line

Úsporné Comfort vířivky různých velikostí jsou vhodné pro instalaci na terasy, balkony, v menších i větších prostorách, bez ztráty kvality a pohodlí. Vířivky obsahují také pevná masážní lůžka, který poskytují komfortně tvarovaná lehátka s masáží lýtek a chodidel, zápěstí, kyčlí nebo nohou.

 

Vířivka na zahradu
 

Tichý provoz vířivek Villeroy & Boch

Vířivky Comfort mají stejně jako řada Premium Line uzavřená ABS podlaha (Enduro Base), která  přináší znatelně tišší provoz a snížení vibrací vířivky. Rámová konstrukce Endura Beam zajišťuje její  nadprůměrnou pevnost a trvanlivost.  Vnější konstrukce z materiálu EnduraWood odolává povětrnostním vlivům a chrání konstrukci před UV zářením.

Vířivky Comfort jsou ideální pro rodiny nebo pro jednotlivce, kteří chtějí zaujmout.



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */