Přípravky do vířivky

Vířivka není už jen o bublinkách, ale také o vůni, pocitech a dobrém uvolnění. Jak toho chceme dosáhnout? Vonné esence do vířivky, sůl, automatické dávkovače a další příslušenství k vířivce, které vám usnadní práci.

 

Sůl do vířivky

Pro lepší požitek z Vaší koupele ve vířivce si do ní můžete přidat například koupelovou sůl určenou pro použití ve vířivce. Jedná se většinou a magnéziovou sůl nebo sůl z Mrtvého moře. Sůl nejen příjemně voní, ale také ji v průběhu koupele inhalujete díky vypařování vody, která je způsobená hydromasáží, a tím má i léčebné a pozitivní účinky na Vaše dýchací cesty. To oceníte hlavně při zdravotních problémech, koupel Vám může nahradit pobyt u moře nebo v solné jeskyni. Při použití soli do vířivky dbejte vždy pokynů na přípravku, aby nedošlo k poškození čerpadla vířivky nebo dalších částí vířivky.

 

Vonné esence a aroma

Požitek z vířivky můžeme umocnit také použitím aromaterapie. Aromaterapie je léčebná metoda pomocí vonných esencí a olejů. Do vířivek používejte vždy esence, které jsou určené pro použití ve vířivce, tím ochráníte svoji vířivku. Některé nevhodné aroma esence nebo oleje mohou poškodit filtrační zařízení nebo ucpat trysky ve vířivce a můžete si tím zadělat na velký problém.

Aroma esence do vířivek můžete vybírat dle vlastního vkusu. V nabídce naleznete širokou škálu vůní jako je například uvolňující levandule, osvěžující citrusové plody, léčivý eukalyptus nebo tea tree a mnohé další.

Nadávkujte si vonnou esenci a nechte svoje tělo relaxovat a odpočívat v příjemné koupeli. Vonné esence Vám navodí při koupeli příjemnou vůni a zlepší Vaši náladu a tím znásobí pocit uvolnění. Některé vonné esence mají také léčivý účinek při kožních onemocnění nebo při nachlazení.

 

Chemie pro vířivky

Dalšími přípravky, které používáme pro vířivky, jsou chemické přípravky pro desinfekci a úpravu čistoty vody. Většinou se jedná o desinfekční tablety nebo roztoky, které hlídají čistotu vody ve vířivce, aby nedocházelo k jejímu znečištění. Při použití těchto přípravků vždy dbejte na jejich dávkování, aby nedošlo k poškození vířivky nebo k znehodnocení vody ve vířivce. Dávkování chemických přípravků musí být vždy kontrolováno.

 

Automatické dávkování chemie

Pokud si chcete ušetřit starosti o čistotu vody ve Vaší vířivce, můžete si pořídit automatický dávkovač chemie, který automaticky vyhodnocuje požadované hodnoty vody ve vířivce a následně dávkuje tekutou chemii až do dosažení požadovaných hodnot. Dávkovače regulují a dávkují volný chlor, hlídají správnou hodnotu pH, aktivní kyslík, vločkovač.

 

Chemii a aroma esence do vířivky najdete také v našem e-shopu.
Esence, sůl a další najdete v našem eshopu na vířivky

 

 



SERVIS | OBCHOD

+420 774 064 741
+420 777 064 741
+420 604 103 684

Kontaktovat

/* */